ΣΕΥΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ακρίβεια - Πέμπτη 15 /9 και ώρα 7 μμ στο υπ. Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος

Συνάδελφοι

Το καλοκαίρι πέρασε και σε λίγους μήνες θα βρεθούμε

αντιμέτωποι με ένα βαρύ χειμώνα -και όχι λόγω καιρικών φαινομένων, αλλά από τα αντιλαϊκά μέτρα που τσακίζουν το εισόδημά μας.

Η λέξη ακρίβεια έχει μπει στην καθημερινότητά μας και τη συναντάμε παντού: στις πρώτες ύλες και τα υλικά που προμηθευόμαστε ώστε να βγάλουμε ένα μεροκάματο, στη ΔΕΗ, όπου οι λογαριασμοί σε σπίτια και μαγαζιά έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί. Το σούπερ μάρκετ, τα καύσιμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έχουν πάρει την ανηφόρα, με μορφή χιονοστιβάδας.

Και όλα αυτά έρχονται να ενσωματωθούν στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, ΕΦΚΑ, τράπεζες, ρυθμίσεις, προμηθευτές, επιστρεπτέα προκαταβολή.

Φτάνει πια, είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι για να επιβιώσουμε σήμερα χρειαζόμαστε πραγματικά μέτρα στήριξης και όχι τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση,

δίνοντας απλόχερα, από την άλλη, στους μεγαλοκαρχαρίες, φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις.

Καμιά περαιτέρω αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα και την ενέργεια.

Να οριστεί πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας στα επίπεδα πριν την ενεργειακή κρίση, με αναδρομική ισχύ από 1/1/22.

Συνάδελφοι

Μέσα από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το Σύνδεσμό μας, διεκδικούμε αιτήματα για να καλυφτούν οι πραγματικές μας ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση αλλά και που εφάρμοσαν οι προηγούμενες.

Σε κοινό μέτωπο αγώνα με τους εργαζόμενους διεκδικούμε μία καλύτερη ζωή.

Αγωνιζόμαστε για τις σπουδές των παιδιών μας σε ανοιχτά και σύγχρονα πανεπιστήμια, χωρίς σπόνσορες και αστυνομοκρατία και χωρίς να σκεφτόμαστε το πόσο βαθιά θα βάλουμε το χέρι στη τσέπη.

Συνάδελφοι

Δίνουμε το αγωνιστικό «παρών» με το Σύνδεσμο στο υπουργείο Οικονομικών, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ. στην πλατεία Συντάγματος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος                                                                                                                                             Ο γενικός γραμματέας

Αθανάσιος Στρουμπούλης                                                                                                                          Νικόλαος Γρίβας

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος