www.SEYA.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

  
  

Άρθρα

ΣΕΥΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΠΜ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών, Θερμικών, Κλιματιστικών Έργων και Καυσίμων Αερίων Αθηνών και Περιχώρων                                                                              

Πανδώρου 22, Αθήνα – ΤΚ 11853, Τηλ. 210-3451025, 210-3422204  Φαξ:210-3451925     Website: www.seya.gremail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@seya.gr

 

                                                                                                                                                            Αθήνα, 31/3/2021         

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΠΜ  ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

 

 

 

Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, ένα νομοσχέδιο έκτρωμα, το οποίο καταργεί κάθε εργασιακό δικαίωμα. Κάθε δικαίωμα για εμάς, τα παιδιά και τις οικογένειές μας, και συνολικά την εργαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Η φωνή σας πρέπει να ενωθεί με τη φωνή του Συνδέσμου για κοινό αγώνα και συμπόρευση με τους εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, μαθητές και γυναίκες, ώστε αυτό το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά.

 Όσο και αν προσπαθεί ο κυβερνητικός συνδικαλισμός και τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης να μας πείσουν ότι αυτό το νομοσχέδιο έχει θετικές μεταρρυθμίσεις, εμείς την απάντησή μας θα τη δώσουμε στο δρόμο του αγώνα. 

 ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Συνάδελφοι

Η κατάργηση του 8ωρου, της κυριακάτικης αργίας, το δικαίωμα στην ξεκούραση και τον ελεύθερο χρόνο δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς, ειδικά ένα νομοσχέδιο που πρέπει να μείνει στα χαρτιά. 

Γι’ αυτό, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, με το πανό του Συνδέσμου και στο μπλοκ της ΟΒΣΑ, μαζί με άλλους αυτοαπασχολούμενους που έχουμε  κοινά προβλήματα, δίνουμε ραντεβού στο δρόμο, απέναντι σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, η οποία έχει πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Απαιτούμε: 

• Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 20.000 ευρώ, από το οικονομικό έτος 2019. Την κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους επιτηδεύματος. Τη μείωση των έμμεσων φόρων.

• Επιδότηση των εισφορών ατομικής ασφάλισης α/α για όσο διάστημα κρατούν τα μέτρα περιορισμού, χωρίς απώλεια συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

• Να διαγραφούν τα χρέη για τον κλάδο υγείας, να καταργηθεί η εν λόγω εισφορά, οι δαπάνες για την υγεία να καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

• Αναστολή των ρυθμίσεων σε τράπεζες, ΔΕΗ για όσο διάστημα κρατούν τα μέτρα περιορισμού. Φθηνότερο τιμολόγιο σε φως, νερό, τηλέφωνο, χωρίς χαράτσια που δεν αφορούν τη κατανάλωση.

• Την αναστολή κατασχέσεων και την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Καθιέρωση ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού για τους α/α.

• Άμεσα μέτρα θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας, με προσλήψεις του αναγκαίου, μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, πλήρη εξοπλισμό  νοσοκομείων και ΠΦΥ, διεύρυνση του αριθμού ΜΕΘ .

• Δωρεάν μαζικά τεστ για όλο τον πληθυσμό και έλεγχοι όπου χρειάζεται.

• Άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας χωρίς αποζημίωση για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.

• Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού με πρόσχημα την πανδημία. Να μπει τέρμα στην καταστολή.

Για το ΔΣ

 

Ο πρόεδρος                                                                                                                    Ο γενικός γραμματέας

Αθανάσιος Στρουμπούλης                                                                                               Νικόλαος Γρίβας                   

 

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος