www.SEYA.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

  
  

Άρθρα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 31/10/2018

 

 

Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών, Θερμικών, Κλιματιστικών Έργων και Καυσίμων Αερίων Αθηνών και Περιχώρων                                                                             

 Πανδώρου 22, Αθήνα – 11853, Τηλ. 210-3451025, 210-3422204    Φαξ:210-3451925      Web sitewww.seya.gr – emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="line-height: 22.75px;">info@seya.gr

 

                                                                                                                          

 

Αθήνα, 22/10/2018

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΖΩH ΜΕ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Συνάδελφοι

Συνεχίζουμε μαχητικά το δρόμο του αγώνα, πιστεύοντας ότι όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που εφαρμόζει η κυβέρνηση, που στόχο έχουν να κλείσουμε και εμείς που έχουμε απομείνει!

Δεν θα κάτσουμε αμέτοχοι στην υποβάθμιση υγείας και παιδείας!

Δεν θα κάτσουμε αμέτοχοι στην καταιγίδα της φοροληστείας!

Αλήθεια, πόσοι θα μπορέσουν και φέτος, με το φόρο στο πετρέλαιο  να ζεσταθούν;

 

Είναι καιρός πλέον να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι σ’ εμάς και τις οικογένειές μας. Να αγωνιστούμε, να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που δεν δίνουν καμιά ελπίδα για το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας!

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 

Συνάδελφοι

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να ενωθούν οι φωνές μας και να απαιτήσουμε εδώ και τώρα μία καλύτερη ζωή με πραγματικές υποδομές στην  ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ. 

Η οργάνωση στο σωματείο και η συμμετοχή μας στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις, θα είναι η απάντησή μας στην ΟΒΥΕ και τη ΓΣΕΒΕ, όπου όσες φορές και να τους τεθεί το ερώτημα για μαζικούς αγώνες, τίποτα δεν αποφασίζεται, παραμένουν στη γραμμή της «ηρεμίας».

 

 Η φωνή μας πρέπει να είναι μία με αυτούς που υποφέρουν άδικα από την αντιλαϊκή πολιτική και ενάντια στο κοινό μας αντίπαλο, τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους. Να βάλουμε φρένο στη φοροληστεία και τους πλειστηριασμούς, να αγκαλιάζουμε το συνάδελφο και να μην είναι η αιχμή του δόρατος για όλα τα δεινά της χώρας και της οικονομίας. Να νιώθει το σωματείο σπίτι του και ΟΧΙ  υποκατάστημα της εφορίας  και της αστυνομίας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 31/10/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 Μ.Μ.    ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ,  ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.      

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

·         Κατάργηση του νόμου που επιβάλλει φορολογία από το πρώτο ευρώ. Επαναφορά του αφορολόγητου για τους αυτοαπασχολούμενους, με ατομικό αφορολόγητο όριο στις 20.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί.

·         Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ.

·         Κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ στα είδη διατροφής, την εκπαίδευση, την υγεία και τα οικιακά τιμολόγια ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας. Κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

·         Μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων και τελών για κέρδη μέχρι 12.000€ και αύξησή τους για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

·         Κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας.

·         Καμιά κατάσχεση επαγγελματικής στέγης και εξοπλισμών, για εισοδήματα κάτω των 12.000 ευρώ.

·         Απαγόρευση κατασχέσεων και πλειστηριασμών 1ης κατοικίας των αυτοαπασχολούμενων για χρέη αυτασφάλισης (πρώην ΟΑΕΕ). Διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων για χρέη στο ταμείο.

·         Διαγραφή τμήματος των χρεών προς τις τράπεζες. Διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων. Διαγραφή 30% του κεφαλαίου για τους εν ενεργεία αυτοαπασχολούμενους και 50%  για όσους έκλεισαν την επιχείρησή τους.

·         Ακατάσχετος λογαριασμός για όλους τους αυτοαπασχολούμενους, με εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ.

·         Κατάργηση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος Κατρούγκαλου.

·         Άμεση ανάκτηση των απωλειών στις συντάξεις. Αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους με μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60 για τους άντρες και τα 55 για τις γυναίκες.

 

 

Για το  Δ.Σ.

                   Ο πρόεδρος                                                                                                  Ο γενικός γραμματέας 

 

            Αθανάσιος Στρουμπούλης                                                                                        Νικόλαος Γρίβας

 

 

 

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος